Lakossági megoldások

Lakossági ügyfeleink minden légkondicionálással kapcsolatos munkában számíthatnak ránk, ezek közül az egyik legfontosabb az új klíma telepítése.

Mi a klíma szerelése előtt az esetek többségében helyszíni felmérést végzünk, így elkerülhető, hogy túl- vagy alulméretezett klíma kerüljön az otthonába; ezt követően adunk árajánlatot a klíma telepítésére.

Árajánlatunkban több opciót is megadunk, így ki tudja választani az Önnek legkedvezőbb árú és felszereltségű készüléket. Pécsi bemutatótermünkben meg is tudja tekinteni az adott klímaberendezéseket.

A Samsung regionális partnereként elérhetőek nálunk a Samsung legújabb, leginnovatívabb klímaberendezései, melyeknek garanciális szervize is vagyunk.

Minden általunk forgalmazott készülék új, környezetbarát R32 hűtőközeggel van töltve és mindegyikhez igényelhető H-tarifa!

Munkánkról természetesen számlát állítunk ki és arra garanciát vállalunk, hiszen cégünk legfontosabb elve a megbízhatóság.

A klíma telepítése után is számíthat ránk, az éves karbantartások, garanciális javítások elvégzésével.

Ez után már csak élveznie kell a friss, kellemesen hűvös levegőt!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal a +36-72/223-323 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt az info@smartklima.net címre!

Nézzen körül készülékeink között: